Verder naar inhoud
Sfeer

Sfeerverhoging in uw tuin

Wat zorgt voor nog meer sfeer in uw tuin?

Wij willen graag dat uw tuin straalt en u straalt als u in uw tuin zit. Om dit te bereiken, staat sfeer bij ons in een hoog vaandel. In onze tuinwinkel zijn dan ook diverse artikelen te verkrijgen welke zorgen voor sfeerverhoging in uw tuin.

Denk bijvoorbeeld aan een houtgestookte kachel. Wat is er nu fijner om nog langer te genieten van uw tuin doordat u bij een heerlijk warm vuurtje kunt zitten? Gezellig samen met wat vrienden, onder het genot van een lekker drankje en hapje. 

 

Vindt u het klaarmaken van een hapje heerlijk om te doen? Kijk dan ook eens op deze pagina naar houtgestookte barbecues. Wij hebben diverse leuke, mooie varianten te koop welke leiden tot het heerlijk samen koken met vrienden. 

Daarnaast hebben we ook vele plantenbakken in allerlei kleuren, maten en van diverse materialen in onze tuinwinkel te koop. Een mooie plantenbak met een mooie plant, struik of boom zorgt niet alleen voor wat extra kleur in uw tuin. Ook zorgt het voor hoogteverschil, uitzicht of iets uit het zicht, extra groen of juist extra bloem, meer privacy in (bepaalde delen van) uw tuin. Kortom, een mooie plantenbak kan voor vele voordelen zorgen. Wilt u iets wat u niet kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op!  

Het laatste wat we u toch nog graag willen meegeven, is het plaatsen van verlichting in uw tuin. Zo geniet u niet alleen overdag, maar ook 's avonds van een prachtige tuin. Wij verkopen diverse verlichting van In-Lite. Dit is erg gebruiksvriendelijk omdat het gemakkelijk aan elkaar of juist los van elkaar gekoppeld kan worden. De verlichting zorgt voor sfeer door bijvoorbeeld een boom in uw tuin prachtig uit te lichten of is juist sfeervol functioneel doordat het pad in uw tuin verlicht wordt. Ook hier zijn weer vele mogelijkheden. 

Inspiratie gekregen? Kijkt u vooral rustig rond in onze Tuinwinkel. Vragen? Neem gerust contact met ons op.